jueves, 22 de marzo de 2012

BANNERSNACK



A classe d'informàtica hem fet un BannerSnack, que consta en explicar alguna informació sobre un tema, amb fotografíes i frases, i que ho pots penjar a internet per què les persones ho puguin veure.
El nostre BannerSnack va de la informàtica. Hem tret la informació del bloc del professor, i desde allà hem fet el BannerSnack. 
Hem possat fotografies i frases explicant coses de l'internet, com per exemple, que tinguis compte amb el que compras, amb quinas pàgines entres, amb qui parlas, etc...


jueves, 15 de marzo de 2012

AMENAÇES A INTERNET

L'ASSATJAMENT DE LA HUMORISTA EVA HACHE  
La humorista Eva Hache va ser assetjada per un home de 22 anys de Màlaga. La BIT va realitzar les investigacions pertinents per a localitzar i detindre al assetjador de Twitter. Risto Mejide i Andreu Buenafuente eren altres de les seues víctimes.
Durant diversos dies la humorista segoviana de 39 anys va rebre misstages a Twitter amb frases com "Vaig al teatre i t'apunyale davant de tothom", "Puta more't". El nick emprat pel usuari era @Pelayo_Gil. Per tal de ficar en coneixement a les autoritats pertinents va tuitejar el següent text: "Hola, bona nit senyor agent" i va adjuntar un enllaç a la captura de pantalla del seu ordinador on es veien les amenaces del seu assetjador.

AMENACEN A JUANMA CASTAÑO
La Policia Nacional ha anunciat avui a Twitter la detenció d'un "tuiter" i la imputació de tres internautes per amenaçar de mort a un conegut periodista esportiu a través d'aquesta xarxa social.
Segons els investigadors, els quatre "tuiters" són amics i es van posar d'acord per "infondre por" a la seva víctima com "forma de divertiment", a causa de l'animadversió que senten pel periodista esportiu.

"Vés preparant el teu taüt, vaig a per tu i els teus" o "Cada vegada et queda menys", van ser algunes de les amenaces abocades pel detingut i els altres tres imputats, que resideixen a Madrid i la identificació dels quals ha estat possible gràcies al rastreig de la xarxa realitzat per la Brigada d'Investigació Tecnològica de la Policia (BIT).
El periodista va ser qui va alertar la Policia a través d'un altre tuit: "Si hi ha algun responsable de Twitter a Espanya. Si la Policia controla d'alguna manera la xarxa demano que s'investigui aquest perfil".
A més d'anunciar la detenció del responsable de les amenaces, la Policia ha advertit a través d'un missatge en Twitter que les amenaces greus, com la formes de ciberassetjament demostrat, "suposen un delicte perseguit per la Llei".

OPINIÓ PERSONAL
Jo crec, que aquesta gent nomès ho fa per riure una estona, però lo pitjor es que insulten a famosos, i els famosos estan molt controlats per què ningú els pasi res.
A mi, em sembla molt bé que si insultes per internet estigui sancionat, per què és tan greu com pegar, i matar.
Jo crec que si alguna vegada a mi o a alguna persona propera a mi li pases alguna cosas semblant a aquesta, li dira que ho denunciés a la policia, per què es un cas molt greu.
Aqui hi ha una web on pots denunciar:
http://www.protegeles.com/

lunes, 12 de marzo de 2012

VIRUS INFORMÀTICS



Com podeu veure, en un glogster he posats tots els virus que hi han, què fan, i alguns vidios on t'esplican una mica dels virus.
Espero que us agradi.